Casa Cook El Gouna *****, Egipt

Ustvarjen za postmoderne popotnike, ki iščejo občutek spokojnosti,  ki zagotavlja razkošno življenje in hkrati ostaja v stiku z naravo. Butični hotel je obalno skrivališče ob osupljivi turkizni laguni, ki ponuja moderne objekte v središči tropskih palm in sodobne arhitekture.

Peti v seriji nagrajenih butičnih hotelov Casa Cook, hotel združuje zemeljsko sive tone in neobdelano leseno pohištvo za ustvarjanje udobnega ambienta. Od standardnih sob do vil s zasebnim bazenom, Casa Cook pričakuje goste z nočitvijo z zajtrkom ali pol penzionom v sproščeni atmosferi brez kompromisov pri zasebnosti in odmaknjenosti.

Nastanitev

Casa Cook je dom 100 zemeljskim in zasebnim rezidencam, ki obsegajo vse od standardnih sob do vil z bazenom. Nevtralna posteljnina, skupaj z lesenim pohištvom in udobnim notranjim oblikovanjem, predstavlja enostaven, vendar šik dekor, ki ostaja zvest naravi. Odtenki oranžne in rdeče kompenzirajo temnejše odtenke zelene in

Ustvarjen za postmoderne popotnike, ki iščejo občutek spokojnosti,  ki zagotavlja razkošno življenje in hkrati ostaja v stiku z naravo. Butični hotel je obalno skrivališče ob osupljivi turkizni laguni, ki ponuja moderne objekte v središči tropskih palm in sodobne arhitekture.

Peti v seriji nagrajenih butičnih hotelov Casa Cook, hotel združuje zemeljsko sive tone in neobdelano leseno pohištvo za ustvarjanje udobnega ambienta. Od standardnih sob do vil s zasebnim bazenom, Casa Cook pričakuje goste z nočitvijo z zajtrkom ali pol penzionom v sproščeni atmosferi brez kompromisov pri zasebnosti in odmaknjenosti.

Nastanitev

Casa Cook je dom 100 zemeljskim in zasebnim rezidencam, ki obsegajo vse od standardnih sob do vil z bazenom. Nevtralna posteljnina, skupaj z lesenim pohištvom in udobnim notranjim oblikovanjem, predstavlja enostaven, vendar šik dekor, ki ostaja zvest naravi. Odtenki oranžne in rdeče kompenzirajo temnejše odtenke zelene in modre, medtem ko neobdelano leseno pohištvo in zbledela keramika ustvarjata občutek skromnega razkošja. Vsaka soba ima zasebno teraso, medtem ko "Premium Roof Terrace" sobe ponujajo nepozaben pogled na sončni zahod.

Aktivnosti

Casa Cook ponuja odmaknjenost s svojo moderno opremo in objekti, in hkrati bližino in enostavno dostopnost atrakcij El Goune. Zasebna plaža gostom omogoča, da se prepustijo čudovitim barvam in mehkem pesku obale Rdečega morja – le nekaj korakov od svojih sob. Bazen poleg direktnega pogleda na morje ponuja tudi Beach Club s osvežujočimi pijačami in prigrizki.  Za vse športne navdušence pa hotel ponuja lasten kajt center z najnovejšo Duotone kiteboarding opremo.

Spa

Moderna egipčanska spa oaza. Če iščete trenutke samote ali občutek razkošja, Casa Cook Spa ponuja celostni pristop k vašem dobrem počutju. Vsak kotiček spa centra, skupaj s bazenom, dvema savnama, parno sobo in hamamom, je ustvarjen z užitkom in razvajanjem v mislih. Zadržani toni, leseni poudarki in dramatična igra naravne svetlobe. Ekipa strokovnih terapevtov prepleta moderne in antične zdravilne tehnike v tretmajih in masažah, ter jih prilagodijo individualnim potrebam vsakega gosta. Tretmaji so ustvarjeni da sprostijo, obnovijo in z energijo napolnijo vaše telo in misli v vzdušju popolne spokojnosti.

Kulinarika

The Kitchen Club Lokalno navdihnjena in mednarodna kuhinja z modernih preobratom. The Kitchen Club ponuja popoln začetek dneva z bogatim bifejem za zajtrk in sproščujoč zaključek dneva z a la carte menijem za večerjo.

The Beach Club Uživajte v okusnih koktejlih, osvežilnih pijačah in toplih napitkih ob bazenu, medtem ko se družite,  sproščate na udobnih ležalnikih ali namakate v osvežujoči vodi. The Beach Club ostaja zvest z naravo navdahnjeni tematiki hotela in je preprosto okrašen v toplih tonih, s šik lesenimi detajli in pohištvom iz ratana.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 07.09.2024

1575 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Ljubljane, 7 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi, prevozi

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

_F6A0025-copy.jpg _F6A9489-copy.jpg _F6A9876-copy.jpg [Group-2]DSC_4355_DSC_4356m-web.jpg 119968484_756027755177636_4760978005071501686_n.jpg aussieactive-oTRD-P4nU8Q-unsplash-web.jpg calin-stan-Mv15X2n8JVE-unsplash-web.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_5-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_Catamaran_4-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_1-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_11-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_4-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_6-min.jpg diver-nemo-web.jpg El_Gouna_Mountain_Goats_hiking_corridor_090-web.jpg El-Gouna---Egypt--oasis-night---desert3-web.jpg El-Gouna---Egypt--Oasis-Night-3-web.jpg El-Gouna-Activities-1.jpg El-Gouna-Beaches-web.jpg IMG_0331-copy.jpg josh-rocklage-XHjX001n5b0-unsplash-web.jpg mariam-soliman-23WQnK9IKkI-unsplash-web.jpg Movenpick-gouna-Red-Sea-Beach-web.jpg paul-berthelon-bravo-XlRqfmEjO0E-unsplash-web.jpg rawan-yasser-Y-joaXX7XCQ-unsplash-web.jpg rolf-neumann-f2qFfQTNRCg-unsplash-web.jpg sergii-shchus-WzUyHyR3ByY-unsplash-web.jpg veronica-reverse-2mH5fEFYc5s-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_entrance_sign2-web.jpg Casa-Cook-El-Gouna-villa-pool-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_premium_roof_terrace_King-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_3-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_King_1-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_1-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_Bathroom_3-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_Bathroom-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_lifestyle_6-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Main_Pool_2-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_lifestyle_Main_Pool-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_restaurant-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Restaurant_2-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_lifestyle_bar_2-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Room_Service_Villa_Terrace-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_standard_room_king-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_standar_room_3-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Villa_Bed_Room_1-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_Sitting-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Villa_Junior_Suite_Bathroom_1-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_shower-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suite_Terrace_1-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_spa_2-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_spa_4-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Junior_Suites_Joint_Pool-web.jpg Casa_Cook_El_Gouna_Red_Sea_Egypt_Pool-web.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov