Mandarin Oriental Marrakech *****, Maroko

Na 20 hektarjih dišečih vrtov in oljčnih nasadov, le nekaj minut oddaljen od središča mesta, leži luksuzni resort Manadrin Oriental Marrakech. Ta eleganten, sodobni resort vzbuja občutek sveta, stran od vsega, in je poln spokojnosti, osupljivih vil in suit, vrhunski spa tretmajev in izjemnih restavracij.

Nastanitev

54 modernih in prostornih vile in suite, ki predstavljajo modern pristop k tradicionalnih maroškim riadom in ponujajo najvišji nivo udobja in zasebnosti. Vile se raztezajo na 288 m2 in več, ter so zgrajene okoli atrija z umetelnim bazenom in jacuzijem, okusno dopolnjenega z lanternami, odprtim kuriščem in udobnimi naslonjači. Steklena vrata vzbujajo občutek povezanosti in prostornosti. Vsaka soba je elegantna in zapeljiva, vsaka kopalnica ima veliko kad in prho, razkošno glavno spalnico z luksuznimi prevlekami in udoben dnevni prostor. Suite so locirane v prvem nadstropju glavne zgradbe in ponujajo terase s privatnim bazenom in

Na 20 hektarjih dišečih vrtov in oljčnih nasadov, le nekaj minut oddaljen od središča mesta, leži luksuzni resort Manadrin Oriental Marrakech. Ta eleganten, sodobni resort vzbuja občutek sveta, stran od vsega, in je poln spokojnosti, osupljivih vil in suit, vrhunski spa tretmajev in izjemnih restavracij.

Nastanitev

54 modernih in prostornih vile in suite, ki predstavljajo modern pristop k tradicionalnih maroškim riadom in ponujajo najvišji nivo udobja in zasebnosti. Vile se raztezajo na 288 m2 in več, ter so zgrajene okoli atrija z umetelnim bazenom in jacuzijem, okusno dopolnjenega z lanternami, odprtim kuriščem in udobnimi naslonjači. Steklena vrata vzbujajo občutek povezanosti in prostornosti. Vsaka soba je elegantna in zapeljiva, vsaka kopalnica ima veliko kad in prho, razkošno glavno spalnico z luksuznimi prevlekami in udoben dnevni prostor. Suite so locirane v prvem nadstropju glavne zgradbe in ponujajo terase s privatnim bazenom in pogledom na gorovje Atlas.

Spa

Z visokimi, obokanimi stropi, dolgimi koridorji in osupljivim bazenom, ki vodi do recepcije, je The Spa eden najlepših spa centrov v Marakešu. Dizajn, ki ga navdihujejo zgodovinske katedrale in andaluzijske mošeje, ustvarja popolno kulisa za tempelj dobrega počutja, posvečen zdravju, celostnem zdravljenju in pomlajevanju. Na več kot 1800m2 se spa center ponaša s 6 sobami za tretmaje, vključno z dvema suitama, dvema razkošnima maroškima hamamoma in frizerjem ter lepotnim salonom. Izberite iz pestre ponudbe mednarodnih in lokalno navdihnjenih holističnih tretmajev in terapije ter se prepustite rokam izkušenih terapevtov.

Kulinarika

SHRIVAN CAFE METISSE Odkrijte svet Svilene poti skozi kulinarično popotovanje. Meni odraža vibrantne barve in okuse destinacije ter prepleta vplive Mediterana, Severne Afrike in Orienta.

LING LING V skladu s popularnim vzhodnjaškim konceptom »Izakaya«, v restavraciji Ling Ling hrana spremlja pijačo. Ko se združijo pijača, hrana in zabava, Ling Ling ustvari vzdušje, ki odraža in dopolnjuje čudovito atmosfero Maroka.  

POOL GARDEN Elegantna restavracija ob bazenu je idealen kraj za uživanje v dolgem kosilu na prostem. Pool Garden ponuja izbiro mediteranskih in mednarodni jedi, vključno z zdravimi prigrizki, morsko hrano in mesnimi jedmi, pripravljenih iz svežih in lokalnih sestavin.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA, ODHOD 17.09.2024

4651 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Benetk, 7 x nočitev z zajtrkom v 'Atlas suite', prevozi

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

002-web.jpg 25-web.jpg 014-web.jpg 001-web.jpg 005-web.jpg 017-web.jpg 018-web.jpg 020-web.jpg 30-web.jpg 2-web.jpg 22-web.jpg 32-web.jpg 35-web.jpg 38-web.jpg 40-web.jpg 43-web.jpg 46-web.jpg 48-web.jpg 7-web.jpg DSC_0176-web.jpg DSC_0317-web.jpg DSC_0481-web.jpg

Galerija nastanitve

64.-Pool-with-Atlas-Mountains-view-web.jpg 20.-View-from-Royal-Suite-web.jpg 55.-Infinity-Pool-Suite-Master-bedroom-web.jpg 50.-Atlas-Suite-bedroom-web.jpg 65.-Royal-Suite-living-room-web.jpg 49.-Atlas-Suite-bathroom-web.jpg 62.-Panoramic-Suite-terrasse-web.jpg 1.-Main-Entrance-web.jpg 4.-Main-building-night-time-web.jpg 23.-Pool-Garden-restaurant-web.jpg 21.-Buffet-breakfast-web.jpg 22.-Le-Salon-Berbere-web.jpg 24.-Mes'Lalla-restaurant-day-time-web.jpg 15.-Oriental-Pool-Villa-exterior-web.jpg 16.-Oriental-Pool-Villa-bedroom-web.jpg 11.-Villas-bedroom-web.jpg 17.-Oriental-Pool-Villa-outdoor-living-room-web.jpg 14.-Villas-bathroom-web.jpg 19.-In-villa-breakfast-web.jpg 26.-Cocktail-around-the-pool-web.jpg 27.-Spa-corridors-web.jpg 28.-Spa-indoor-pool-web.jpg 31.-Spa-hammam-web.jpg 30.-Spa-treatment-suite-terrace-web.jpg 33.-Yoga-classes-web.jpg 40.-Kids-Club---Family-time-3-web.jpg 44.-Kids-Club---vegetable-garden-web.jpg 8.-View-web.jpg 5.-Main-building-night-time-web.jpg 66.-Shirvan--(1)-web.jpg 52.-Atlas-Suite-terrace-web.jpg 25.-Main-swimming-pool-web.jpg 68.-Ling-Ling-2-web.jpg 69.-Outdoor-restaurants-Ling-Ling-web.jpg 67.-Ling-Ling-by-Hakkasan-web.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov