Melia Zanzibar *****, Zanzibar

Hotel leži na lastni tristo metrski beli peščeni plaži na severovzhodnem delu otoka Zanzibar, približno 45 minut vožnje od mednarodnega letališča in glavnega mesta Stone Town, ki spada pod  Unescove svetovne dediščine. Letovišče obkroža naravni koralni greben, zaradi česar je kopanje sproščujoče in varno doživetje. Letovišče je idealna destinacija za poročno potovanje, kot tudi odličen kraj za počitnice in poslovna srečanja.

 

Nastanitev

Privoščite si sanjski oddih v enem izmed romantičnih sob in apartmajev, ali se namestite v ekskluzivni vili. Meliá Zanzibar s svojo pestro izbiro namestitev poskrbi za še tako zahtevne goste. Sanjate o dopustu v dvoje, kjer bi s svojo boljšo polovico uživali v romantičnem paviljonu s pogledom na Indijski ocean? Bi morda raje vilo z lastnim vrtom in zasebnim neskončnim bazenom ? Meliá ponuja vse. Sobe in apartmaji so urejeni v sodobnem slogu in so zasnovani tako, da ohranjajo popolno

Hotel leži na lastni tristo metrski beli peščeni plaži na severovzhodnem delu otoka Zanzibar, približno 45 minut vožnje od mednarodnega letališča in glavnega mesta Stone Town, ki spada pod  Unescove svetovne dediščine. Letovišče obkroža naravni koralni greben, zaradi česar je kopanje sproščujoče in varno doživetje. Letovišče je idealna destinacija za poročno potovanje, kot tudi odličen kraj za počitnice in poslovna srečanja.

 

Nastanitev

Privoščite si sanjski oddih v enem izmed romantičnih sob in apartmajev, ali se namestite v ekskluzivni vili. Meliá Zanzibar s svojo pestro izbiro namestitev poskrbi za še tako zahtevne goste. Sanjate o dopustu v dvoje, kjer bi s svojo boljšo polovico uživali v romantičnem paviljonu s pogledom na Indijski ocean? Bi morda raje vilo z lastnim vrtom in zasebnim neskončnim bazenom ? Meliá ponuja vse. Sobe in apartmaji so urejeni v sodobnem slogu in so zasnovani tako, da ohranjajo popolno zasebnost.

 

Aktivnosti

Resort ponuja širok izbor aktivnosti tako za odrasle kot otroke. Za otroke stare med štiri in dvanajst let je na voljo otroški mini klub. Tu se ob nadzoru animatorjev skozi igro spoznavajo otroci iz celega sveta.

Za rekreacijo je na voljo teniško igrišče, namizni tenis, fitnes center, telovadnica, kajaki za zabavo na morju.

 

Spa

Posebnost wellness centra je, da je popolnoma zasnovan po knjigi Moja Afrika pisateljice Karen Blixen.  Wellness vam zagotavlja pristno povezavo med dih jemajočo pokrajino, bogato zgodovino in lokalno kulturo. Naravni elementi iz Afrike so bili izbrani zaradi svoje čistosti in kulturne pristnosti, kar vam omogoča, da izkoristite izvrstne dišave v oljih in eliksirjih, ki pomirjajo vseh pet čutov. Terapije so narejene tako, da se natančno prilagodijo vašim potrebam.

 

Izbor restavracij in barov

Spices je glavna restavracija v resortu. Po predhodni restavraciji si privoščite večerjo na terasi v a la carte restavraciji Aqua, ki vas očara tako z domiselnim ambientom kot odlično hrano. Za restavracijo Aqua velja smart casual dress code. Dolge hlače za gospode.

Ponudba

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 10.12.2023

2642 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Ljubljane, 7 x polpenzion v dvoposteljni sobi, prevozi

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

alexander-osipenko-XxOpvGbNCd0-unsplash-web.jpg humphrey-muleba-e5hzQubIb68-unsplash-web.jpg zeynep-gokalp-QTiLZmtWqiI-unsplash-web.jpg alexander-osipenko-VqxfYDgg8RQ-unsplash-web.jpg antony-oLD3Noz-lRU-unsplash-web.jpg alexander-osipenko-CgfnSOMgJQw-unsplash-(1).jpg antony-ZLH7QrDk7Uk-unsplash-web.jpg majkl-velner-AVIyKx9HP68-unsplash-web.jpg patrick-mueller-J1aXF4Fe4j0-unsplash-web.jpg rohan-reddy-419_lESCoUQ-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

61MeliaZanzibar-Jetty.jpg 27cMeliaZanzibar-2BedroomVillaPoolByDay.jpg 60aMeliaZanzibar-JettyGeneralView.jpg 41aMeliaZanzibar-OceanViewBungalowBalcony_.jpg 19aMeliaZanzibar-MeliaRoomTerrace.jpg 151bMeliaZanzibar-The_Level_Beach_Pavillion.jpg 152MeliaZanzibar-The_Level_Beach_Pavillion_bathroom.jpg 348MeliaZanzibar-Beach.jpg 012MeliaZanzibar-RoomClusters.jpg 123MeliaZanzibar-1_Bedroom_Villa.jpg 103MeliaZanzibar-Melia_RoomTerraceTwin.jpg 121MeliaZanzibar-Villa_Salon.jpg 140aMeliaZanzibar-Romance_Pavillion-(1).jpg 60cMeliaZanzibar-JettyEntrance.jpg 144MeliaZanzibar-Terrace_Romance_Pavillion.jpg 124bMeliaZanzibar-2_Bedroom_Villa_Pool_By_Night.jpg 38aMeliaZanzibar-RomancePavillionByNigth.jpg 151cMeliaZanzibar-The_Level_Beach_Pavillion.jpg 29aMeliaZanzibar-3BedroomVillaPool.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov