One & Only Portonovi Montenegro *****, Črna Gora

Prvi in edini "One&Only" hotel v Evropi se nahaja v srcu zaliva Boka Kotorska, obdan z osupljivimi gorami in Jadranskim morjem. Kraj, kjer se kultura sreča z naravnimi lepotami, glamurjem in pustolovščinami. Prepustite se šarmu strmih uličic in lepoti okoliških fjordov. Veselite se nedotaknjenih plaž, jadranja ali pohodništva po gozdu. Sprehodite se po tlakovanih ulicah in s freskami napolnjenih cerkvah sosednjih srednjeveških mest, kot sta Perast in Kotor. V Črni gori lahko doživite najbolj edinstvene stvari.

 

Nastanitev

Čarobni pogledi iz sob in svit so vrisani v vaš zasebni svet, popolnoma uokvirjen s steklom od tal do stropa. Zbudite se ob oranžno obarvanem nebu in nežnem ptičjem petju - prizor, ki vas bo očaral vsako jutro. Zasnovana z mislijo na vašo popolno zasebnost in ravnovesje bivanja v notranjosti in na prostem, vsaka soba vsebuje preddverje ter balkon ali teraso z neposrednim dostopom do urejenega vrta za pritlične

Prvi in edini "One&Only" hotel v Evropi se nahaja v srcu zaliva Boka Kotorska, obdan z osupljivimi gorami in Jadranskim morjem. Kraj, kjer se kultura sreča z naravnimi lepotami, glamurjem in pustolovščinami. Prepustite se šarmu strmih uličic in lepoti okoliških fjordov. Veselite se nedotaknjenih plaž, jadranja ali pohodništva po gozdu. Sprehodite se po tlakovanih ulicah in s freskami napolnjenih cerkvah sosednjih srednjeveških mest, kot sta Perast in Kotor. V Črni gori lahko doživite najbolj edinstvene stvari.

 

Nastanitev

Čarobni pogledi iz sob in svit so vrisani v vaš zasebni svet, popolnoma uokvirjen s steklom od tal do stropa. Zbudite se ob oranžno obarvanem nebu in nežnem ptičjem petju - prizor, ki vas bo očaral vsako jutro. Zasnovana z mislijo na vašo popolno zasebnost in ravnovesje bivanja v notranjosti in na prostem, vsaka soba vsebuje preddverje ter balkon ali teraso z neposrednim dostopom do urejenega vrta za pritlične sobe.

Na voljo so tudi večje svite s spalnico, dnevno sobo in jedilnico, ki sprejme do šest oseb. Sanjsko zatočišče za tiste, ki se radi zabavajo. Na voljo je tudi kuhinja za vašega butlerja.

Za neprimerljivo razkošje pa sta vam na voljo dve zasebni vili One & Only Portonovi. Nedvomno najboljše nastanitve v Črni gori. Vsaka obsežna samostojna vila se nahaja na cvetočem vrtu z zasebnim bazenom, bazenom za hidroterapijo, šestimi masažnimi postajami, zunanjo prho in neverjetnim pogledom na sončni zahod nad Jadranskim morjem. Dopolnjeno s pozorno, celostno storitvijo namenske ekipe butlerjev, kuharjev in uslužbencev.

 

Aktivnosti

Od osamljenih plaž do bujnega, raznolikega narodnega parka, kristalnih voda in starodavnih mest, ki prekipevajo od zgodovine.. Ta neverjetna regija skriva mnoge čudeže, ki čakajo da jih odkrijete.  

One & Only hotel Portonovi, kmalu najbolj zaželen naslov na jadranski obali, vas vabi na celodnevno razvajanje. Prilagodite svoje razpoloženje morskim ritmom, in uživajte ob sproščenem kosilu, večerji in tematskih praznovanjih. Tudi za najmlajše je poskrbljeno v One&Only Kids klubu, kjer se lahko pod nadzorom izkušenih animatorjev zabavajo v celodnevnih aktivnostih.

 

Spa

Hotel se lahko pohvali s svetovno znanim spa centrom Chenot Espace, ki združuje znanje kitajske medicine in zahodne tehnologije ter ubira revolucionaren pristop k dobremu počutju s programi za razstrupljanje, ki spreminjajo življenje, in "tehnologijo naslednje generacije" v negi kože.

Vsak program je prilagojen po meri. Tretmaji so obsežni in celostni, vključujejo menije, urnike fitnesa, ciljno usmerjene tretmaje, dejavnosti za lajšanje stresa in kozmetične storitve.

Izbor restavracij in barov:

SABIA BY GIORGIO LOCATELLI: Pod vodstvom z Michelinovo zvezdico nagrajenega kuharskega mojstra Giorgia Locatellija, Sabia v središče vsake jedi postavlja lokalne, organske in sezonske sestavine.

LA VERANDA: Uživajte v lahkotnem vzdušju sproščenega samopostrežnega bifeja in jedi po naročilu, na katerega vplivajo črnogorska kuhinja in domači kulinarični slog. Lokalne sestavine zasijejo skozi brezčasne recepte, okrepljene z ustvarjalnim pridihom.

TAPASAKE CLUB: Uživajte v fuziji japonskih okusov ob živahnem vzdušju poleg bazena.

CAMINETTI: Sprostite se v lokalnem baru s čudovitimi razgledi. Potopite se v topel ambient Caminettija, ki ga dopolnjujejo slikovit razgled na teraso Palazzo in bujne vrtove, ki se raztezajo do morske obale.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 06.07.2024

5945 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Ljubljane, 7x nočitev z zajtrkom v sobi 'Portonovi', prevozi

* Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo nam pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

Becici_02054-web.jpg Porto-Montenegro_Tivat-web.jpg Eco-Katun-Nevidio_-Savnik-web.jpg 9-web.jpg Church-of-St.-Luka-_-Kotor-web.jpg Budva-town-3-web.jpg DSC_3198aa-web.jpg Boka-Bay-min.jpg 14.Perast_07983-web.jpg

Galerija nastanitve

OO_Portonovi_Resort_Main_Lawn_Detail_Alt_0053_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_FB_Sabia_by_GiorgioLocatelli_Pool_1486_MASTER_Small.jpg OO_PM_Accommodation_Mock_DoubleRoom_Balcony_DayBed_0589-HDR_MASTER_Small.jpg OO_PM_Accommodation_Mock_DoubleRoom_Bedroom_Main_0164_Alt_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accommodation_SuiteOne_Bedroom_Detail_OneOne0One_Opt_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accommodation_SuiteOne_Bedroom_Detail_Two_OneOneTwo0_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accommodation_SuiteOne_Bedroom_Wide_OneTwo70_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Resort_Lobby_Fireplace_1993_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_FB_Caminetti_Bar_0488_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Resort_Arena_Ballroom_Gala_Dinner_Detail_0282_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accomodation_VillaOne_Garden_Detail_0487_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_FB_Sabia_by_GiorgioLocatelli_Pool_1555_MASTER_Small.jpg OO_PM_Accommodation_Mock_DoubleRoom_BedView_0280_MASTER_Small.jpg OO_PM_Accommodation_Mock_DoubleRoom_IntoRoom_0306_Alt_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accommodation_SuiteOne_Balcony_OneOne39_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accommodation_SuiteOne_Bathroom_Detail_One044_MASTER_Small.jpg OO_PM_Accommodation_Mock_DoubleRoom_Bathroom_BathView_0467_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_Indoor_Pool_Drinks_Table_1404_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_Indoor_Pool_Low_Angle_1390_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_Indoor_Pool_Wide_1589_NoRail_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_SaunaSteam_Alt_0838_MASTER_Small.jpg OO_Portonovi_Accomodation_VillaOne_Garden_04Two7-Pano_Vert_MASTER_Small.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov