Canaves Oia Epitome *****, Santorini

Na Santoriniju je leta 2018 odprla vrata nova vrsta razkošja; Canaves Oia Epitome resort. Nahaja se nad slikovitim ribiškim mestom Ammoudi in se zgleduje po tradicionalni kikladski arhitekturi, ki združuje naravne in zemeljske materiale s sodobnim dizajnom in slogom.

Je edini resort na otoku, ki ponuja pogled na morje in sončni zahod iz zasebnosti vsakega od 49 luksuznih apartmajev in vil. Canaves Oia Epitome vas vabi, da doživite najboljše stvari v življenju.

 

NASTANITEV

Od notranjosti vil do inovativnih strešnih teras, sodoben dizajn zajema mistične odtenke okoliške vulkanske pokrajine. Izberite svoj popoln bivalni prostor in preživite dan ob zasebnem bazenu svoje razkošne vile. V Canaves Oia Epitome lahko izbirate med sledečimi tipi namestitve: Deluxe Suite with Plunge Pool – 45m2,

Na Santoriniju je leta 2018 odprla vrata nova vrsta razkošja; Canaves Oia Epitome resort. Nahaja se nad slikovitim ribiškim mestom Ammoudi in se zgleduje po tradicionalni kikladski arhitekturi, ki združuje naravne in zemeljske materiale s sodobnim dizajnom in slogom.

Je edini resort na otoku, ki ponuja pogled na morje in sončni zahod iz zasebnosti vsakega od 49 luksuznih apartmajev in vil. Canaves Oia Epitome vas vabi, da doživite najboljše stvari v življenju.

 

NASTANITEV

Od notranjosti vil do inovativnih strešnih teras, sodoben dizajn zajema mistične odtenke okoliške vulkanske pokrajine. Izberite svoj popoln bivalni prostor in preživite dan ob zasebnem bazenu svoje razkošne vile. V Canaves Oia Epitome lahko izbirate med sledečimi tipi namestitve: Deluxe Suite with Plunge Pool – 45m2, Hideaway Pool Suite – 55m2, One Bedroom Pool Villa – 45m2, Two Bedroom Pool Villa – 90m2, Aqua Retreat Two Bedroom Pool Villa – 100m2, Epitome Pool Villa – 55m2, Three Bedroom Pool Villa – 150m2

 

IZBOR RESTAVRACIJ

ELEMENTS RESTAVRACIJA:

V nedavno nagrajeni restavraciji in baru Elements je lokalna gastronomska scena dvignjena na višjo raven. Izvršni kuhar Tassos Stefatos ustvarj prefinjen jedilnik sodobne evropske kuhinje z grškimi pridihi, ki izziva brbončice skozi različne stopnje.

Z mizami na plavajoči palubi velja, da so pogledi na sončni zahod med najlepšimi na svetu. Lokalni vulkanski kamen, bele kikladske ometne stene in izjemne znamenitosti privabljajo obiskovalce z vseh koncev sveta.

Okusi so preprosti a zapleteni, znani a istočasno novi. Element presenečenja je ključen za izkušnjo. Sommelier je vedno pripravljen predlagati kozarec vina, koktajla ali soka, ki najbolj ustreza izbrani hrani.

 

VEČERJA V SOBI

Če ne želite zapustiti prijetnega razkošja svoje sobe ali apartmaja, uživajte v izvrstni kulinariki v udobju in priročnosti svojega zasebnega balkona z zasebnim natakarjem. Izbirajte med obsežnim menijem izjemnih jedi in dodajte slasten pridih svojim posebnim, intimnim trenutkom.

 

SPA

Wellness ni le trend. Je način življenja! v Canaves OiI ponujajo celosten pristop k wellnessu in želijo, da se med počitnicami počutite odlično. Zato so sodelovali s strokovnjaki za dobro počutje, da vam vsakodnevno lahko priporočajo vrsto dejavnosti v zaprtih prostorih in na prostem za počitek, sprostitev in ponovni zagon.

 

AKTIVNOSTI

JADRANJE: Ni boljšega načina za raziskovanje Santorinija kot z jadrnico. Prepustite se vetru in odkrijte skrite plaže in jame z dragulji okrog otoške obale, ki jo obkrožajo pečine. Potapljajte se v modrih vodah Egejskega morja, kosite na krovu, se naučite ribolova, raziskujte podvodni svet ali se preprosto sprostite in ne delajte ničesar. Izbirate lahko med različnimi izleti, zasebnimi ali polzasebnimi, romantičnimi ali družinskimi izleti po Santoriniju ali v bližini otokov.

 

ZASEBNO JAHTANJE

Če iščete zasebno morsko avanturo, potem stopite na krov njihovih luksuznih zasebnih jaht s polno posadko, kjer je vsaka vaša želja njihova prednostna naloga. Na križarjenjih z jahto lahko doživite vse: od gurmanske jedi in degustacije vin do igranja z vodnimi igračami in potapljanja. Najemite jahto svojih sanj in si ustvarite popolno pot, ki bo združila udobje luksuznih počitnic z duhom pustolovskega potovanja.

Ponudba

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

bertrand-borie-mMlVJgKaWDI-unsplash.jpg carola-gonzales-tC_82sfY_pE-unsplash.jpg clark-van-der-beken-kkeH0GaSq1g-unsplash.jpg cristiano-pinto-vEdJ1lMdkeQ-unsplash.jpg dan-wechter-MdTtpxGlrz8-unsplash.jpg michaela-6LQh7Z3aj_Y-unsplash.jpg sadie-teper-jbxbza3DwBI-unsplash.jpg valdemaras-d-fGHLgNlp3CY-unsplash.jpg

Galerija nastanitve

slika-1.jpg slika-10.jpg slika-2.jpg slika-3.jpg slika-4.jpg slika-5.jpg slika-6.jpg slika-7.jpg slika-8.jpg slika-9.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov