Daios Cove Luxury Resort and Villas *****, Kreta

Popolna izbira za goste, ki iščejo luksuzno namestitev s 5 zvezdicami v mestu Agios Nikolaos. Ekskluzivna lokacija letovišča, skupaj s svojo impresivno arhitekturo, ki se neopazno meša s pisano mediteransko okolico, ustvarja naravno središče lepote in vedrine, ki ga boste lahko raziskovali.

Neprekinjen pogled na temno modro Egejsko morje in enostaven dostop do zasebne plaže. Idealno  mesto za popolno sprostitev.

 

Nastanitev

Skrbno izbrana oprema in umetniška dela krasijo prostore, kar ustvarja občutek visoke estetike vsakemu  gostu. Od prefinjene razsvetljave do fine posteljnine in plišastih tkanin, vse do izpopolnjenih barv in elegantnih detajlov dekoracije. Sprostite se v svoji prostorni spalnici ali dnevni sobi v odprtem slogu. Iz vsake terase se vijejo pogledi na bleščeče vode Sredozemskega morja, nekatere sobe pa imajo tudi zasebni bazen z morsko vodo, ki vas vabi, da se prepustite svojim vrhunskim poletnim

Popolna izbira za goste, ki iščejo luksuzno namestitev s 5 zvezdicami v mestu Agios Nikolaos. Ekskluzivna lokacija letovišča, skupaj s svojo impresivno arhitekturo, ki se neopazno meša s pisano mediteransko okolico, ustvarja naravno središče lepote in vedrine, ki ga boste lahko raziskovali.

Neprekinjen pogled na temno modro Egejsko morje in enostaven dostop do zasebne plaže. Idealno  mesto za popolno sprostitev.

 

Nastanitev

Skrbno izbrana oprema in umetniška dela krasijo prostore, kar ustvarja občutek visoke estetike vsakemu  gostu. Od prefinjene razsvetljave do fine posteljnine in plišastih tkanin, vse do izpopolnjenih barv in elegantnih detajlov dekoracije. Sprostite se v svoji prostorni spalnici ali dnevni sobi v odprtem slogu. Iz vsake terase se vijejo pogledi na bleščeče vode Sredozemskega morja, nekatere sobe pa imajo tudi zasebni bazen z morsko vodo, ki vas vabi, da se prepustite svojim vrhunskim poletnim pobegom.

 

Aktivnosti

Pozornost do detajlov in brezhibna estetika so sestavni del filozofije hotela Daios Cove. SPA in fitnes center GOCO, bazen z neskončno morsko vodo, center za vodne športe, teniško igrišče. Možnosti za rekreacijo je neskončno. Izleti na nujne vroče točke Krete, zgodovinske znamenitosti in raziskovanje arheoloških zakladov. In ne nazadnje - 6 restavracij in barov, ki vas bodo popeljali na gastronomsko potovanje. Popoln recept za nepozabno bivanje na Kreti.

 

Spa

Potopite se v svet čiste sprostitve in zdravja. Vzemite si čas, se osredotočite nase in očistite vaše telo in um ter odpravite stres. Preizkušajte skrbno izdelano ponudbo spa centra, fitnesa in wellnessa, ki je oblikovana tako, da navdihuje vaše splošno počutje in vam daje svež pogled na življenje.

 

Izbor restavracij in barov

THE BEACH HOUSE: restavracija ob obali, kjer lokalno pridelane in pridobljene sestavine združujejo s sredozemsko kulturo.

OCEAN RESTAURANT: Sveža oaza drznih  barv, življenja in topline, ki ponuja jedi z mediteransko duhovitostjo in kretsko pristnostjo.

TAVERNA: Grška a la carte restavracija nad zalivom, ki nudi poseben ambient, zlasti ponoči. Taverna streže vrhunske lokalne specialitete s fino izbiro grških in mednarodnih vin.

PANGEA: Ta očarljiv kraj za uživanje v pokrajini zaliva se ponaša z jedmi z vsega sveta, vključno z odličnimi vegetarijanskimi in veganskimi izbirami.

THE CRYSTAL BOX:  Bar z lastnim sodobnim in udobnim zunanjim prostorom, ki ponuja spektakularno panoramo zaliva - idealen kraj za posedanje, srkanje koktajla in sprostitev.

OCEAN POOL BAR: Bar ob bazenu, ki poleg osvežilnih pijač nudi pestro paleto pisanih koktajlov in lahkih prigrizkov.

Ponudba

od 1844 €

nizka sezona

od 2430 €

visoka sezona

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

2017_0922_GQ_Crete_Elafonisi.jpg 269b36e876e375e05083f78293992209_L.jpg 5dc9f0cafbb83e6e561ff6710643912f_XL.jpg ccimage-shutterstock_762419695-1.jpg crete.jpg DC_AroundTheCove_HeraklionPort_01.jpg DC_AroundTheCove_Nature_02.jpg DC_AroundTheCove_Nature_03.jpg DC_AroundTheCove_Octapus_01-1611758373.jpg images.jpg

Galerija nastanitve

DC_AdultsPool_Ocean_01-web.jpg DC_AdultsPool_Ocean_Overview_01-web.jpg DC_Breakfast_OceanRestaurant_05-web.jpg DC_Cocktail_Clumsies_TheBeachHouse_02-web.jpg DC_CrystalBox_Bar_Outdoor_12-web.jpg DC_CrystalBox_Bar_Outdoor_13-web.jpg DC_CrystalBox_Bar_Outdoor_15-web.jpg DC_CulinarySchool_01-web.jpg DC_Villa_02-web.jpg DC_Villa_05-web.jpg DC_DeluxeRoom_IndividualPool_04-web.jpg DC_Mansion_LivingRoom_06-web.jpg DC_Design_23-web.jpg DC_Food_OceanRestaurant_Dinner_Ducasse_06-web.jpg DC_Food_OceanRestaurant_SharingTable_Ducasse_01-web.jpg DC_Kids_06-web.jpg DC_Lifestyle_Ocean_Pool_Girl_Fatboy_01-web.jpg DC_Lifestyle_Ocean_Pool_Girls_01-web.jpg DC_Lifestyle_Ocean_Pool_Walking_02-web.jpg DC_Lifestyle_WalkingGirl_01-web.jpg DC_Main_Pool_Day_01-web.jpg DC_MainPool_Ocean_Closeup_01-web.jpg DC_Mansion_Spa_04-web.jpg DC_MiniClub_Indoor_02-web.jpg DC_Ocean_Bar_Day_01-web.jpg DC_Ocean_Bar_Night_01-web.jpg DC_Ocean_Bar_Night_02-web.jpg DC_Ocean_Gazebo_01-web.jpg DC_Ocean_Restaurant_01-web.jpg DC_Ocean_Restaurant_Breakfast_02-web.jpg DC_Ocean_Restaurant_Breakfast_Girl_01-web.jpg DC_Villa_SunTerrace_02-web.jpg DC_Villa_PoolArea_09-web.jpg DC_Villa_17-web.jpg DC_Villa_01-web.jpg DC_TheBeachHouse_Day_Restaurant_04-web.jpg DC_Suite_DeluxeJunior_Bathroom_01-web.jpg Dc_Suite_06-web.jpg DC_Pangea_Restaurant_Indoor_04-web.jpg DC_Overview_Ocean_Beach_01-web.jpg DC_Overview_Aerial_02-web.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov