Gran Hotel Bahia Del Duque ***** - Tenerife

Želja družine Zamorano, da ustvari edinstven prostor, v katerem bodo ponudili le najboljše, so sanje, ki so zaznamovale začetek hotela Bahía del Duque. Te sanje so postale resničnost in hotel že več kot dvajset let svojim gostom ponuja nepozabne trenutke.

Obdan z modrino Atlantskega oceana, se hotel nahaja v predelu Costa Adeje, na enem najtoplejših in najprestižnejših območij otoka Tenerife.

 

Nastanitev

Vse sobe ponujajo čudovit razgled na plažo El Duque ali na eksotične vrtove hotela. Njegove ekskluzivne dobrine ter skrbna in elegantna dekoracija ustvarijo idealen kraj za počitek. Prepustite se miru in personalizirani storitvi hotela Bahia del Duque ter izbirajte med luksuznimi sobami, suitami ali novim apartmajem Imelda. Ekskluzivna kopalniška oprema, prostoren dnevni prostor ter eleganten in prefinjen dizajn. Prostornost in kakovost materialov in elementov, uporabljenih pri oblikovanju, dajeta odprtim prostorom toplo in rafinirano

Želja družine Zamorano, da ustvari edinstven prostor, v katerem bodo ponudili le najboljše, so sanje, ki so zaznamovale začetek hotela Bahía del Duque. Te sanje so postale resničnost in hotel že več kot dvajset let svojim gostom ponuja nepozabne trenutke.

Obdan z modrino Atlantskega oceana, se hotel nahaja v predelu Costa Adeje, na enem najtoplejših in najprestižnejših območij otoka Tenerife.

 

Nastanitev

Vse sobe ponujajo čudovit razgled na plažo El Duque ali na eksotične vrtove hotela. Njegove ekskluzivne dobrine ter skrbna in elegantna dekoracija ustvarijo idealen kraj za počitek. Prepustite se miru in personalizirani storitvi hotela Bahia del Duque ter izbirajte med luksuznimi sobami, suitami ali novim apartmajem Imelda. Ekskluzivna kopalniška oprema, prostoren dnevni prostor ter eleganten in prefinjen dizajn. Prostornost in kakovost materialov in elementov, uporabljenih pri oblikovanju, dajeta odprtim prostorom toplo in rafinirano vzdušje, ki prikliče preprosto razkošje tradicionalne arhitekture Kanarskih otokov.

 

Aktivnosti

Tenerife so s toplimi temperaturami in dolgimi sončnimi dnevi idealen kraj za odkrivanje novih dejavnosti in uživanje v najljubših športih. Osupljive plaže, lovorovi gozdovi in spektakularno morsko dno ob obali otoka je le nekaj izmed krajev, ki jih lahko odkrijete med bivanjem.

V Bahia del Duque vas vsak dan čaka novo doživetje, zahvaljujoč ponudbi mnogih aktivnosti. Uživajte v čudovitih razgledih na bazene iz mirne čitalnice z nacionalnim in mednarodnim tiskom ali pa se zabavajte na igriščih ob tenisu in skvošu. Izjemna botanična tura, velikanski šah in edinstven astronomski observatorij dopolnjujejo pestro ponudbo hotelskih dejavnosti, pripravljenih z namenom, da bi v vaših počitnicah resnično uživali.

 

Spa

Odklopite se in začutite bistvo Bahía Wellness uživanja. Dobro počutje bo navdihnjeno z močjo Atlantskega oceana in soncem Kanarskih otokov. Izreden duhovni in fizični umik je bil zasnovan tako, da je prebudi vseh pet čutov. Prepustite se sebi in izkusite prednosti očarljivega regenerativnega potovanja, ki ga vodi ekipa strokovnih terapevtov, nutricionistov, trenerjev in fizioterapevtov.

Celostne rituale so zasnovali terapevti, ki so specializirani za najnaprednejše lepotne tehnike in terapije iz različnih kultur, ki vas bodo potopile v osvobajajočo in pomlajevalno izkušnjo.

 

Izbor barov in restavracij

LA BRASSERIE  BY PIERRE RESIMONT: Prepustite se predlogom prestižnega belgijskega kuharskega mojstra Pierra Résimonta, ki skrbno pripravlja jedi s pridihom galske kuhinje.

EL BERNEGAL:  Začnite dan z vrhunskim zajtrkom na terasi ob čudovitem razgledu na Atlantski ocean.

BEACH CLUB: Prepustite se ležernemu utripu hotela in si privoščite sproščeno in neformalno kosilo na terasi Beach Cluba. Svež morski vetrič je popolno dopolnilo pestremu jedilniku z jedmi, navdihnjenimi z mediteransko kuhinjo, sočnimi morskimi sadeži in ribami dneva, ki so popolnoma združeni z izvrstnimi belimi vini.

ALISIOS  MARKET  FOOD:  Moderna in elegantna restavracija, v kateri kuharski mojster Lucas Ordóñez popolno kombinira tržne izdelke in ustvari jedilnik, ki temelji na svežih in sezonskih jedeh.

LA TRATTORIA: Občutite italijansko družinsko toplino v pristni trattoriji in uživajte v nočnih predstavah na centralni plaži z njene terase.

SUA: Intenzivnost žara, dimljene arome in izjemnih sestavin  vam prinašajo najbolj pristne vidike baskovske kuhinje v tem sodobnem kulinaričnem prostoru.

SENSU: Prepustite se eksotičnosti čistih okusov tradicionalne japonske gastronomije z izvrstnimi jedmi visoke kuhinje, suši barom  in žarom Robatayaki.

LA HACIENDA: Raziščite skrivnosti barvite in okusne mehiške kuhinje ali si privoščite koktajl ob sončnem zahodu.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 25.06.2024

2099 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Benetk, 7x polpenzion v sobi 'deluxe', prevozi

* Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

PH16629.jpg PH16633.jpg PH16682.jpg PH16689.jpg PH6490.jpg PH8384.jpg shutterstock_191123189-(1)-web.jpg shutterstock_296090726-web.jpg shutterstock_362881445-web.jpg shutterstock_365635301-web.jpg shutterstock_369575537-web.jpg shutterstock_377839423-web.jpg shutterstock_397782118-web.jpg shutterstock_485529583-web.jpg shutterstock_489757189-web.jpg shutterstock_524825833-web.jpg shutterstock_534763396-web.jpg tenerife1.png tenerife10.png tenerife11.png tenerife12.png tenerife13.png tenerife14.png tenerife2.png tenerife4.png tenerife5.png tenerife7.png tenerife8.png tenerife9.png

Galerija nastanitve

BahiadelDuque2016-M.Yllera-1885.jpg Prensa-gastro-BarHall2.jpg Suite-Presidencial-Bahia2.jpg Deluxe-3-(1).jpg Suite-Presidencial-Bahia3.jpg Suite-Imelda-4.jpg Prensa-gastro-BeachClub1.jpg Exteriores-Bahia5.jpg BahiadelDuque2016-M.Yllera-2731.jpg Prensa-gastro-BeachClub2.jpg Suite-Imelda2.jpg Suite-Imelda-1.jpg Prensa-gastro-Bernegal2.jpg Suite-Imelda1.jpg Prensa-gastro-Sua2.jpg Prensa-gastro-Trattoria3.jpg Prensa-gastro1.jpg Pitch-Putt-Golf-.jpg Prensa-BWR2.jpg Bahia-Wellness-Retreat-Pilates-1.jpg Prensa-BWR5.jpg Prensa-BWR7.jpg Thai-Room-Treatment.jpg Prensa-gastro-PianoBar.jpg Prensa-gastro2.jpg image00007.jpeg image00006.jpeg image00003.jpeg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov