Poroka na Mavriciju

Poroka naj bi bila nepozaben dogodek in  ker gre za enkratno doživetje je poroka v tujini nekaj posebnega, drugačnega. Vsi naši mladoporočenci, ki so svoj da dahnili v tujini, so izkušnjo opisali kot nepozabno. Predstavljajte si, da ste na poročni dan bosi, s peskom med prsti, sproščeni in ob šumenju morja. Poroke v tujini so veliko manj stresne kot tradicionalne poroke. Mladoporočenca sta sama, posvečata se drug drugemu in najlepši dan je samo njun. Uradni del poroke uredimo v agenciji, snidenje  s poročno koordinatorko, ki uredi vse potrebne dodatke pa tudi ne vzame več kot ure čase. Taka poroka je dejansko namenjena samo mladoporočencema!

 

1. Katere so trenutno najbolj priljubljene tuje poročne destinacije, kam vse se pari odpravljajo poročit?

Kot agencija specializirana za poročna potovanja in poroke v tujini organiziramo vsa potovanja po želji mladoporočencev tako, da glede izbora same destinacije nimamo omejitev, razen seveda to, da

Poroka naj bi bila nepozaben dogodek in  ker gre za enkratno doživetje je poroka v tujini nekaj posebnega, drugačnega. Vsi naši mladoporočenci, ki so svoj da dahnili v tujini, so izkušnjo opisali kot nepozabno. Predstavljajte si, da ste na poročni dan bosi, s peskom med prsti, sproščeni in ob šumenju morja. Poroke v tujini so veliko manj stresne kot tradicionalne poroke. Mladoporočenca sta sama, posvečata se drug drugemu in najlepši dan je samo njun. Uradni del poroke uredimo v agenciji, snidenje  s poročno koordinatorko, ki uredi vse potrebne dodatke pa tudi ne vzame več kot ure čase. Taka poroka je dejansko namenjena samo mladoporočencema!

 

1. Katere so trenutno najbolj priljubljene tuje poročne destinacije, kam vse se pari odpravljajo poročit?

Kot agencija specializirana za poročna potovanja in poroke v tujini organiziramo vsa potovanja po želji mladoporočencev tako, da glede izbora same destinacije nimamo omejitev, razen seveda to, da mladoporočencema svetujemo, kdaj je primeren čas za obisk izbranega kraja. Pari se še vedno največ odločajo za eksotiko. Med najbolj priljubljenimi poročnimi destinacijami je otok Mavricij.

2. Zakaj Mavricij?

Mavricij je najbolj priljubljena destinacija za sklenitev zakonske zveze. Skoraj vsak hotel ima svojega poročnega koordinatorja, ki poskrbi za organizacijo poroke. Hoteli imajo na voljo različne lokacije, kjer se odvija obred;  od prelepe plaže z belim peskom do bujnega palmovega vrta. Nekateri hoteli imajo za poroke pripravljene »gazebe«, pod katerimi se ob zvoku glasbenika in kozarčku šampanjca sklepajo in združujejo življenje poti.

3. Koliko časa prej je potrebno rezervirati takšno potovanje?

Mi parom svetujemo, naj poročno potovanje načrtujejo skupaj s poroko. Tudi pri poročnih potovanjih velja pravilo: kdor prvi pride, prvi melje. Če ga bosta  rezervirala dovolj zgodaj, bosta deležna nižje cene in popustov za zgodnje rezervacije. Ko pa govorimo o sami poroki v tujini je potrebno to rezervirati vsaj 2 meseca pred samim odhodom.  Čas je potreben za ureditev formalnosti in pregled vse poslane dokumentacije. Poleg tega pa hotel organizira samo eno poroko na dan, tako da se datumi, ko se poroka organizira, hitro polnijo.

4. Za kaj vse je potrebno poskrbeti pred odhodom v tujino? Kaj morajo narediti pari in kaj vse čaka vas?

Pari morajo poskrbeti za potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od izstopa iz države, rojstni list ter prijavnico, ki jim jo posredujemo. Dokumenti morajo biti izstavljeni na mednarodnih obrazcih ali pa uradno prevedeni v angleški jezik. Pridobijo jih na upravni enoti.

Mi jim svetujemo izbor hotelov, izletov in seveda že v naprej organiziramo vse v zvezi s poroko: izbor torte, poročnega šopka, večerje, fotografa, glasbe, ….

 5. Vi poskrbite samo za potovanje ali uredite tudi vse zadeve povezane s poroko na destinaciji?

Seveda poleg samega potovanja poskrbimo tudi za vso dokumentacijo potrebno za poroko v tujini ter organizacijo formalnega dela poroke. Glede samih dodatkov pri poroki kot so cvetlični aranžmaji, torta, glasba, fotograf, celo prstane,… se dogovorijo in uredijo v hotelu ob srečanju s poročno koordinatorko, ki jima z vso prijaznostjo pokaže, kaj vse je na voljo in najbolje svetuje glede na njune želje.

 6. Od kje do kje se gibljejo cene za takšno poroko?

Cene se začnejo nekje pri 5.000 do 6000€ za par. Zgornjo mejo zelo težko določimo, ker pri nas velja pravilo, da beseda »nemogoče« ne obstaja. Pripravljeni in pravzaprav vajeni smo zadovoljiti še tako posebne želje, ki pa so včasih tudi drage. Veliko je tudi odvisno od poročnega paketa, ki si ga mladoporočenca izbereta. Paket lahko vključuje samo osnovne stvari ali pa si izbereta popolni paket z veliko dodatki in uslugami.

 7. Katera destinacija je najcenejša in katera je najdražja ter najbolj luksuzna?

Zelo težko je opredeliti pojma »najcenejši« ter »najdražji«. To je zelo relativno, saj lahko za zelo luksuzno in pregovorno dražjo destinacijo uredimo cenovno povsem sprejemljivo potovanje in obratno. Na ceno vpliva veliko dejavnikov. Z mladoporočencema se vedno najprej pogovorimo, da ugotovimo, kakšne so njune želje in pričakovanja. Samo tako lahko pripravimo potovanje, ki bo popolnoma ustrezalo njunim željam. Najbolj pa smo veseli, ko nama mladoporočenca zaupata znesek, ki sta ga namenila poročnemu potovanju in nam popolnoma zaupajo. V takem primeru lahko najbolj izkažemo našo kreativnost in poznavanje destinacije ter možnosti, ki jih lahko vključimo v potovanje.

8. Se pari v zadnjem času veliko odločajo za takšno poroko?

Poroka naj bi bila nepozaben dogodek in  ker gre za enkratno doživetje je poroka v tujini nekaj posebnega, drugačnega. Vsi naši mladoporočenci, ki so svoj da dahnili na Mavriciju, so izkušnjo opisali kot nepozabno. Predstavljajte si, da ste na poročni dan bosi, s peskom med prsti, sproščeni in ob šumenju morja. Poroke v tujini so veliko manj stresne kot tradicionalne poroke. Mladoporočenca sta sama, posvečata se drug drugemu in najlepši dan je samo njun. Uradni del poroke uredimo v agenciji, snidenje  s poročno koordinatorko, ki uredi vse potrebne dodatke pa tudi ne vzame več kot ure čase. Taka poroka je dejansko namenjena samo mladoporočencema!

9. So na poroki v tujini pari predvsem sami/s pričami, ali kdo s sabo pripelje celotno družino?

Zelo različno. Večina jih gre na pot sama, nekateri nikomur ne povedo, da se bodo poročili, tako da je ob vrnitvi presenečenje še večje. So pa tudi pari, ki gredo na tako potovanje s pričami in družino ter prijatelji. Tudi za ostale udeležence in povabljene uredimo mi vse potrebno.

10. V katerem letnem času so te poroke najbolj priljubljene?

Poroke so najbolj priljubljene v našem zimskem času, ko je v eksotičnih destinacijah najlepše vreme in so temperature visoke.

POROČNO POTOVANJE S POROKO

CENA: 5580 € - PAR

Cena vključuje:

- Letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Mauritius – Ljubljana z letalsko družbo Turkish Airlines v ekonomskem razredu

- Vključena dva kosa prijavljene prtljage do 23kg po osebi

- Sprejem na letališču

- Zasebni povratni prevoz letališče – hotel – letališče

- 7 x polpenzion v hotelu SUGAR BEACH RESORT MAURITIUS *****

- Namestitev v »DELUXE SEA VIEW« sobi

- Romantična ureditev sobe na dan prihoda ter sadna nabodala in začetnice para na ločenem krožniku

- Spominsko darilo za mladoporočenca

- Koktajl s kanapeji na plaži ob sončnem zahodu

- Romantični zajtrk postrežen v vašo sobo (1 x v času vašega bivanja v hotelu)

KAJ VSE VKLJUČUJE POROČNI PAKET

V FORMALNI DEL POROKE VKLJUČENI:

- administrativni stroški

- stroški civilnega dela poroke

- prevoz mladoporočencev iz izbranega hotela do glavnega mesta Port Louis za ureditev vseh formalnosti

- prevoz in stroški matičarja na dan poroke

- dostava overjenih poročnih listov

 

V POROČNI PAKET VKLJUČENI:

- lokacija poročnega obreda po vaši izbiri

- Strokovno svetovanje in podpora hotelskega poročnega koordinatorja, ki vam je v pomoč in podporo ob planiranju obreda

- Standardna postavitev obreda, vključno z lokom z "voilageom" z dvema banketnima stoloma ter mizo za podpisovanje zaobljube

- Poročni šopek svežega sezonskega cvetja za nevesto ter naprsnik za ženina

- Enonadstropna poročna torta za dve osebi

- Steklenica penine

- Predvajanje romantične glasbe med poročnim obredom

- Romantična večerja na plaži s tremi hodi na večer poroke

- Romantični zajtrk postrežen v vašo sobo dan po poroki

- Japonska kopel za neveste z razstrupljevalnim koktajlom v hotelskem SPA-ju

- Ureditev poročnih prič

- Ločena soba za ženina na dan poroke - pred obredom / skladno s hotelskimi kapacitetami

- Poročna ureditev sobe/postelje zvečer pred spanjem

Ponudba

POROČNO POTOVANJE S POROKO

5580 € - ZA PAR

poročno potovanje s poroko, odhod 14.5.2023, bivanje in poroka v Sugar Beach Mauritius***** - GLEJ ZGORAJ PODROBEN OPIS

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

AMBRE-wedding-2.jpg Cristina-Jesus---Claudio-Allegre-107.jpg Cristina-Jesus---Claudio-Allegre-128.jpg Long_Beach_Wedding_14.jpg SUN-RESORTS-WEDDING-1.jpg SUN-RESORTS-WEDDING-3.jpg Sun-wedding.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov