One&Only Palmilla *****, Mehika

Mehiški šarm oživi v One&Only Palmilla, osupljivem resortu v Los Cabos, potopljenim med modrim nebom in azurnim morjem. Na novo odkrijte čuda Mehike. Potopite se v morje Cortez z vašimi najdražjimi, stopite v svet glamurja avtentičnih kulinaričnih doživetji ob zvokih morja in občutite, kako ponovno oživite. One & Only Palmilla vas pozdravlja z odprtim srcem v legendarnem resortu.


Nastanitev

Odkrijte sobe s pogledom na ocean, spektakularne suite in izjemne vile v tem legendarnem resortu, obkroženem s svetlečim peskom, zibajočimi palmami ter modrino nebo in morja.  Vsaka izmed sob ima zasebno teraso z ležalniki ter pogled na obširno morje. Stilske hotelske sobe se zlivajo z tropsko okolico, velike in zračne suite s pogledom na ocean pa vam obljubljajo popolno zasebnost in sprostitev. Suite Casita vključujejo zasebni infinty bazen za popolno razvajanje. Na ekskluzivnem delu plaže vas odmaknjene pričakujejo zasebne vile One&Only

Mehiški šarm oživi v One&Only Palmilla, osupljivem resortu v Los Cabos, potopljenim med modrim nebom in azurnim morjem. Na novo odkrijte čuda Mehike. Potopite se v morje Cortez z vašimi najdražjimi, stopite v svet glamurja avtentičnih kulinaričnih doživetji ob zvokih morja in občutite, kako ponovno oživite. One & Only Palmilla vas pozdravlja z odprtim srcem v legendarnem resortu.


Nastanitev

Odkrijte sobe s pogledom na ocean, spektakularne suite in izjemne vile v tem legendarnem resortu, obkroženem s svetlečim peskom, zibajočimi palmami ter modrino nebo in morja.  Vsaka izmed sob ima zasebno teraso z ležalniki ter pogled na obširno morje. Stilske hotelske sobe se zlivajo z tropsko okolico, velike in zračne suite s pogledom na ocean pa vam obljubljajo popolno zasebnost in sprostitev. Suite Casita vključujejo zasebni infinty bazen za popolno razvajanje. Na ekskluzivnem delu plaže vas odmaknjene pričakujejo zasebne vile One&Only Palmilla, ki ponujajo ekskluzivno doživetje. Vsaka vila pride z zasebnim butlerjem, ki poskrbi za vsak detajl.

 

Spa

Sprostite se in se povežite s svojo notranjo močjo. Doživite avtentične mehiške wellness rituale, napredne terapije za obraz in telo, ter fitness treninge za osvežitev telesa in duha. One&Only Spa ponuja več kot 2000 m2 notranjega in zunanjega prostora, posvečenega vašem dobrem počutju in izgledu. Odkrijte stoletja holističnih terapij in doživite antične rituale zdravljenja. Ekskluzivno v One&Only Palmilla, vas bo šaman vodil skozi kolekcijo tradicionalnih tretmajev, ki so zasnovani za holistično dobro počutje

Izbira restavracij in barov

BREEZE: Od okusnih svežih zajtrkov do avtentičnih mehiških jedi za večerjo, kuhinja restavracije Breeze ponuja okusne jedi za vsak trenutek dneva. Jedi so vsak tako osupljive kot njena lokacija ob bazenu in razgled na ocean. 

SEARED: by One&Only Najboljša izbira za spektakularne steake, kreativno pripravljene morske sadeže in obsežno vinsko karto.

AGUA: Restavracija na klifu, z razgledom na vabljivo morje. Sezonski meni poleg mediteranskih specialitet in ponudbe morskih sadežev poudarja najboljše jedi mehiške kuhinje.

SUVICHE: Predstavlja fuzijo eksotične japonske kuhinje z mehiškimi okus in razveseljeje s jedmi kot so sushi, ceviche in sake. Sofisticirana okolica ustvarja idealno priložnost za nepozabno večerjo z vašimi najdražjimi.

Ponudba

od 5110 €

visoka/nizka sezona

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

alex-jumper-PNAlUQvcS7U-unsplash-web.jpg marisol-benitez-nANd3Sgz0R4-unsplash-web.jpg andres-sanz-uILhNE1VcwA-unsplash-web.jpg anna-sullivan-Ceb5tYqmJwY-unsplash-web.jpg anna-sullivan-FCWJ1XA-Ah4-unsplash-web.jpg anna-sullivan-hnhs--ELEJA-unsplash-web.jpg anna-sullivan-YTsl8IaYHrE-unsplash-web.jpg cyrus-gomez-THWYaxfbX3Q-unsplash-1609340735.jpg diego-lozano-TG_ujNMkgB0-unsplash-web.jpg earth-eCohyQiC_qg-unsplash-web.jpg fer-gomez-Z2RdKLpLbDs-unsplash-web.jpg frederik-trovatten-com-qsExOVUApYg-unsplash-web.jpg jezael-melgoza-9KnIH_dKmGE-unsplash-web.jpg jimmy-baum-NjdpeYDHNrQ-unsplash-web.jpg jonathan-adeline-QhYB_g_7C5I-unsplash-web.jpg kat-stokes-AUQ4uey57L0-unsplash-web.jpg marv-watson-E_ZF5s6L-Kk-unsplash-web.jpg marv-watson-UfK0P6WygEE-unsplash-1609340739.jpg matthew-essman-Kswnnx95_YU-unsplash-web.jpg pablo-garcia-saldana-XvgtPNWCQcw-unsplash-web.jpg scott-tobin-QnklHImDQfE-unsplash-web.jpg steven-wilcox-FlXGsR5nCqk-unsplash-web.jpg sydney-rae-VxNb5NGrQCY-unsplash.jpg

Galerija nastanitve

OO_Palmilla_Wellness_Spa_Fountain_4462_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Exteriors_Aerials_4569_MASTER_Small.jpg OneAndOnly_Palmilla_ExteriorAndLandscape_VillaCortez_Pool_003_LR.jpg OO_Palmilla_Accommodation_JuniorSuite1112_OceanFront_Seating_6283_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Accommodation_Palmilla4366_OceanFront_TwinQueen_Bed_MASTER_Small.jpg OneAndOnly_Palmilla_Accommodation_VillaCortez_LivingRoom_LR.jpg OO_Palmilla_Resort_Grass_Seascape_4436_MASTER_Small.jpg OneAndOnly_Palmilla_PoolsAndBeaches_Pools_VillaOne_Pool_LR.jpg OO_Palmilla_FB_Agua_LarbiTable_1492_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Aerials_3702_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Accommodation_Prem1735_OceanFront_View_2215_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Accommodation_CasitaSuite2315_Bedroom_0130_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Accommodation_Prem1736_OceanFront_Bathroom_4418_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Accommodation_JuniorSuite1416_OceanFront_Bathroom_4148_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_PoolBeach_Family_Pool_Waterfall_0682_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_FB_Agua_DiningPod_Sunrise_1514_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Resort_Verandah_Wide_2863-HDR_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_FB_Seared_SidePassage_3355_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_FB_Seared_BeefFillit_4501_MASTER_Small-1.jpg OO_Palmilla_FB_Seared_OpenKitchen_3242_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_FB_Suviche_Wide_4597_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Wellness_SpaJuiceBar_Ingredients_2094_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Wellness_Spa_SoakingTub_4616_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Wellness_Spa_Yoga_2142_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Wellness_Spa_Womens_PlungePools_4504_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Resort_Hammock_Hill_Detail_1198_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Resort_Grounds_Details_2814_MASTER_Small.jpg OO_Palmilla_Resort_Surfers_2348_MASTER_Small-1.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov